AboutMagic

SELMAMARIA

 

HEJ

Jeg hedder Selmamaria Storm og er clairvoyant rådgiver med speciale i spirituel coaching og healing.


Min virksomhed hedder
AboutMagic, fordi det er min passion at hjælpe og støtte dig til at genfinde magien og din vej igennem livet, når hverdagen synes svær og uoverskuelig.


Som klient hos mig kan du forvente en høj moral og en kærlig og reel behandling, indsigt, afklaring og udvikling.Mit største ønske for dig er, at du vil tage hånd om dig selv og dit liv.

Selmamaria fra AboutMagic

Hvem er du?

Hos mig kan du forvente indsigt, afklaring og udvikling. AboutMagic passer derfor særligt godt til dig, der står over for større eller mindre udfordringer, som du skal træffe beslutning om. Dig, der føler, at hverdagen ikke hænger sammen, er i tvivl om, hvor du skal hen eller har brug for at få defineret dine mål og finde frem til, hvordan du når dem. Dig der ønsker at blive bedre til det, du allerede er god til eller at blive en endnu bedre udgave af dig selv.

Mine værdier

Medmenneskelig

Jeg behandler andre mennesker med værdighed, fordi jeg nærer en oprigtig interesse for andre mennesker og interesserer mig derfor for dig.

Høj moral

Jeg overholder og respekterer mine etiske forpligtigelser overfor dig. Hos mig bliver du derfor mødt af en høj moral.

Reel

Jeg er meget smilende og direkte, men samtidig kærlig. Du vil derfor opleve, at jeg er meget reel.

Motiverende

Du vil opleve, at jeg er humoristisk, idérig og tiltider provokerende for at motivere dig til at skabe forandring i din hverdag. Men altid behandler dig som et selvstændigt og ligeværdigt individ.

Min historie​

Det meste af mit liv, har jeg beskæftiget mig med den alternative verden og spiritualitet. Jeg er overbevidst om, at alting sker af en årsag og at der er en dybere mening med det hele. Derfor har mine egne livsomstændigheder også været den største inspiration for min personlige spirituelle udvikling.

Jeg er certificeret business- og lifecoach fra Sofia Manning / Manning Inspire, der er en af Danmarks førende coaches og en af de få coachuddannelser i Danmark, som har opnået international anerkendelse hos International Coach Federation (ICF). Efterfølgende har jeg taget clairvoyantuddannelsen hos Lone Hertz og i dag er jeg dybt taknemlig for, at mine evner kan bruges som kanal fra den åndelige verden og hjælpe med at give et skub i den rigtige retning til glæde for både private personer og virksomheder.

Allerede som barn var jeg interesseret i den spirituelle verden og har mærket andre menneskers energier. Jeg har altid fornemmet og sanset ting, men har slået det hen med, at jeg havde en god fantasi. Efter, at jeg mistede begge mine forældre som barn, oplevede jeg, at mine sanser og tanker blev skærpet. Jeg vidste instinktivt, hvordan andre havde det og kunne fornemme og forudse situationer og hændelser. Igennem min opvækst brugte jeg mange kræfter på og kæmpede med at finde ud af, hvordan jeg skulle forholde mig til det. Derfor lukkede jeg ned for at sanse og føle noget som helst, da jeg var i 20’erne. Først da jeg kom i 30’erne, forstod jeg, hvad det var, jeg fornemmede og begyndte at tro på det, jeg fik vist og kunne sanse.

Jeg er oprindeligt uddannet pædagog og har arbejdet i 16 år med børn, unge og voksne med emotionelle og sociale problemer og diagnoser som PTSD, angst, depression, ADHD og æresrelaterede udfordringer. Sideløbende med mit pædagogiske arbejde er jeg blevet uddannet systemisk, løsningsfokuseret og narrativ terapeut, alkoholbehandler og har taget lederuddannelse. Det har givet mig en stor menneskelig indsigt generelt.   

Er du klar til at slippe magien løs?

Eng: This website doesn\'t uses cookies. Dan: Denne hjemmeside anvender ikke cookies.